Geboortekaartjes op maat gemaakt met veel liefde en oog voor detail. Uiteenlopende designs, fijne kleuren en sprekende lettertypen. De creatieve studio beschikt over een grote diversiteit aan papier en kwalitatief goede enveloppen in allerlei kleuren en maten. Persoonlijk contact mét kennis van papiersoorten, drukwerk, en verzending. De studio maakt er echt iets bijzonders van voor jullie!

Ook leuk bij een geboorte!

Sluitzegels

Sluitzegel wolk_Studio-Spuk

Geboorteposters

Geboorteposter Noa

Geboorteborden

Kraamvogel Sam Scheel

Geboortecadeaus

Naam stempels

Stempels_Studio-Spuk

Geboortekaartjes waar de studio trots op is!

Geboortekaart Simon & Dex
Geboortekaart Sverre
Geboortekaart James
Geboortekaart Noa_Studio Spuk
Geboortekaart Vesper
Duuk SLot_533x533px_
Iris Willems_studio-spuk-533x533px-4
Lois-studiospuk_3
Geboortekaart Boaz_Studio Spuk
Sara Timmer_533x533px_2
Geboortekaart Puck met aquarel fiets
Geboortekaart Mels
Jinthe Thijssen_533x533px_1
Wij zijn erg blij met dit mooie kaartje voor Milos. De kaart is van mooie kwaliteit en matcht goed met die van grote zus destijds. Dit viel ook op bij de ontvangers van de kaartjes en we kregen dan ook ontzettend leuke reacties!Judith Kamphuis
In Studio Spuk vonden we een hele betrokken en creatieve studio die ons op maat wist te begeleiden bij het creëren van ons geboortekaartje. Pauline weet de ideeën goed te vangen in beelden en staat open voor feedback van de klant om het kaartje verder te perfectioneren. Zo kwamen we bij het kaartje wat voor ons uitstekend paste bij ons kindje. Luisteren en openstaan voor ideeën waren pijlers die voor ons belangrijk waren en die hebben we duidelijk gevoeld en gezien. Een fijne samenwerking met een mooi resultaat.Papa Joost

Feestelijk sluiten

Kies voor feestelijke sluitzegels voor op de enveloppen. Ze maken het geboortekaartje helemaal af!

Sluitzegels
Sluitzegels baby

Een leuk extraatje!

Een bijpassende geboorteposter voor op de babykamer. Deze kan tegelijk in het ontwerpproces meegenomen worden, maar natuurlijk ook nog altijd later besteld worden. Tip: ook heel leuk als kraamcadeau voor een ander!

Geboorteposters
Geboorteposter

Laat iedereen het zien!

Een geboortebord in dezelfde stijl van je geboortekaartje! Voor op het raam of voor in de tuin. Van elk geboortekaartje is het mogelijk om een geboortebord te bestellen.

Geboorteborden
Geboortebord_1

Altijd handig

Een stempel met naam van pasgeborene! Leuk als cadeau te geven of krijgen. Een TIP voor het lijstje van de baby uitzet. En met inkt speciaal voor kinderen is dit een hele leuke activiteit.

Naamstempels
Naamstempel_1

Welk kaartje kies je?

Jongenskaartjes

Thijs-Willems_Studio-Spuk_400x400px_4

Meisjeskaartjes

Alle kaartjes

Geboortekaart: op avontuur met Saar, samen met Jan en Ellie