Bij Studio Spuk staat kwaliteit hoog in het vaandel. Door rechtstreeks en persoonlijk contact tussen de opdrachtgever en de ontwerper wordt het beste naar boven gehaald. Het maakt de ontwerpen persoonlijk en brengt de boodschap op de best mogelijke manier over. Op deze manier is er een hele open en persoonlijke samenwerking.

 

Maar het kan natuurlijk altijd zijn dat je nog vragen hebt of meer wilt weten over onze werkwijze. We vertellen er graag meer over! Geen zin om te lezen en liever kletsen onder het genot van een drankje in de studio. Wees welkom!

Logo Studio Spuk_zonder slogan-groot
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze papier- en materiaalkeuze leggen de basis van een duurzaam (grafisch) ontwerp. We hebben hierin belangrijke keuzes gemaakt, we vertellen je er graag meer over.

Recycling

Milieuvriendelijk verpakt, vanzelfsprekend! Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt voor de studio. Zo worden de pakketjes zoveel mogelijk ingepakt met gebruikte doosjes en/of verpakkingsplastic. Kijk dus niet gek op als de verpakking wat plakschade heeft, uiteraard wordt de bestelling binnenin altijd goed gewaarborgd. De studio koopt nóóit opvulmaterialen. Zo kunnen we samen de ecologische afdruk zo klein mogelijk houden! Na gebruik kan het bij het oud papier worden weggegooid, zodat ze opnieuw kunnen worden gerecycled.

Minder verspilling

Samenwerken met drukkers met digitale drukpersen en geavanceerde ril- en stansmachine’s. Met als gevolg: vermindering van materiaalgebruik (geen papierinschiet meer) en geen gebruik van offsetplaten meer. Daarnaast is er geen productie meer van stansvormen (welke is sommige gevallen maar een keer gebruikt worden en daarna dus overbodig zijn).

Keurmerken

Maar ook het efficiënt gebruik van drukvellen en samenwerking met drukkers die de vereiste milieucertificaten (o.a. ISO 14001 en FSC-keurmerk) voeren. Het FSC-keurmerk garandeert dat het FSC-papier en -hout dat er gebruikt wordt altijd afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Daarnaast is de hele keten – van bos tot eindproduct – controleerbaar op duurzaamheid.

Leuk leuk leuk!

Heb je vragen, wil je een offerte aanvragen voor een ontwerp of andere leuke opdracht of lijkt het je leuk om samen te werken? Leuk!

Mailen maar!
20
Nog meer over de studio

Door rechtstreeks en persoonlijk contact tussen met jou als opdrachtgever en de ontwerper wordt het beste naar boven gehaald. Het maakt de ontwerpen persoonlijk en brengt de boodschap op de best mogelijke manier over.

Hoe het ooit begon

“Ik ben op zoek naar een uitnodiging voor ons feest, kunnen jullie ons helpen?”“Maakt jullie studio ook logo’s voor kleine startende ondernemingen?” “Zou je ons geboortekaartje willen maken?” In 2006 werd de studio officieel, zonder enige groeistrategie, maar gewoon om aan de vraag van familie en vrienden te voldoen. En met succes!

Spuk’s werkwijze

De studio maakt haar ontwerpen met veel liefde en oog voor detail. Uiteenlopende designs, fijne kleuren en sprekende lettertypen. De studio beschikt over een grote diversiteit aan papiersoorten en kwalitatief goede enveloppen in allerlei kleuren en maten. Meer weten over onze verzending & bezorging? Of lees onze algemene voorwaarden.

Spuk’s werk

Studio Spuk maakt graag geboortekaarten-posters-borden
en -cadeaus met bijpassende naamstempels en sluitzegels. Maar ook alles rondom trouwen; save the date kaarten, trouwkaartenchange the date items en huwelijkscadeaus. Maar ook websites, decoratie schilderwerk en andere persoonlijke en unieke cadeaus. Zoals voor een geboorte of kraamfeest, verjaardagen of een housewarming.

Persoonlijk contact mét kennis van papiersoorten, drukwerk, druktechnieken en verzending. De studio maakt er voor jullie echt iets bijzonders van!