Dierenkaart Quinn

Geboortekaart Quinn_Studio Spuk

Dierenkaart Quinn

Een ontzettend vrolijk kaartje met allerlei dieren uit het bos. Kleurrijk, speels en met oog voor de natuur. Voor de ouders van Quinn verzorgde de studio het gehele proces, van ontwerp en advies t/m de verzending. Ontzorgen noemen we dat 🙂

Details

Gedrukt op kraft papier, een poreuze, stevige papiersoort. Het is gemaakt van grof geperst papier dat is gemaakt van gerecyclede papierpulp, dat eigenlijk is bedoeld voor verpakkingsmaterialen zoals dozen en inpakpapier. Vanwege het ruige maar unieke uiterlijk van dit papier is dit een gave papiersoort voor kaartjes! De ouders van Quinn vonden vooral de duurzaamheid hiervan erg belangrijk.

Ook op zoek naar een geboortekaart waarbij duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt is?

Thnx voor alle energie die de studio gestoken heeft in de ontwikkeling van ons geboortekaartje!Karin

Een verrassing voor papa

Als verrassing/cadeautje voor kersverse papa Danny heeft de studio in opdracht van mama Karin een babyshirt ontworpen, passend bij het geboortekaartje. Hetzelfde lettertype, kleur en afbeelding komen terug in het kaartje.

Dit wil ik ook!
Geboorte shirt Quinn_Studio Spuk
Geboortekaart Vesper

Broer - zus kaart

Het Quinn kaartje heeft een zusje gekregen: Vesper! Vrolijk met geel-oranje en rood-roze. Ook gedrukt op gerecycled papier, dus minder belastend voor de bloemetjes en de bijtjes!

Naar het kaartje van Vesper
Wist je trouwens dat er meerdere kleurvarianten zijn van het kraft papier? Verschillende gramsgewichten (dikte papier) ook! Kleuren komen hier mooi op uit, maar een zwart-wit ontwerp zeker ook!Een tip van de studio!
Geboortekaart Quinn_Studio Spuk